Nu doftar det inte likör om mitt vildjästprojekt längre, nu doftar det likörfabrik. Att baka levainbröd tar lite tid, och det kräver nästan att man är hemma, eller hemomkring i alla fall, eftersom det är ganska tätt mellan momenten
Och testar ni receptet ovan får ni hemsk gärna höra av er hur det lyckades. Bakade tidigare idag så super godaSaffrans Gifflar att jag bara måste dela med mig receptet
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara detgodaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
½ tärning grönsaksbuljong - Kung Markatta. De här båda såserna är goda till det mesta. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Det blir minst lika gott. I dag är det 1 december och det är dags att köra igång Matros julkalender 2018 och vi börjar med julens absolut godaste godis. 2 dl mini-marshmallows
Prova, det är förmodligen den godaste såsen. Det är en dressing som fungerar fantastiskt till sallader, men blir även en fantastisk sås till tex kyckling
Tillsätt saffran och kardemumman, lätt krossad. Citron- och dillsnaps. Citron- och dillsnaps. 0,25 g saffran. 0,5 l rent okryddat brännvin några strimlor fänkål 0,25 g saffran 0,5 krm krossad grön kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.