Låt de inte koka utan smält på medelhög värme. 5 dl grädde100 g skumtomtar (1 påse). Instruktioner. 1. Koka samman grädde och skumtomtar tills allt smälter samman
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Under hela december har jag varit sugen på att göra fudge men när jag väl skulle sätta igång insåg jag att inget recept jag hittade passade de ingredienser jag hade hemma
Har du gammal potatis kvar så passa på att använda den i den här läckra korvrätten. Vill du gärna laga rätten på färskpotatis är det bäst att lägga kokt skivad potatis direkt i stekpannan eller i en ugnssäker form och hoppa över stekningen ovanpå spisen
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Som tur är går receptet att hitta på recept. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)MerKlicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefter på en bädd av spenat. Bryn smör och olja i en stekpanna och stek sedan fisken gyllenbrun på båda sidor på svag värme
Kanske har du stött på denna rätt under namnet "Imam bayildi", vilket lär betyda "Imamen svimmade". Dela auberginerna på längden och stek dem med snittytan nedåt i hälften av oljan tills de känns mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.