Low and slow – rostbiff av rapsgris
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Low and slow – Rostbiff av rapsgris 4-6 personer 1,5-2 kg rostbiff av rapsgris (med svål och fettkappa kvar, karré går också bra).
  • 1/2 dl salt
  • 1/2 dl farinsocker
  • 2 gula lökar
  • 1 L ananasjuice
  • 1 L vatten
  • nymalen svartpeppar
  • Raita – recept 4-6 personer 5 dl turkisk naturell yoghurt (10%)
  • 1/3 urkärnad gurka (finhackad)
  • 1/2 msk korianderfrön (mortlade)
  • 1 kruka koriander (hackad)
  • 1/2 lime (juicen)
  • 1 tsk kumminfrön (mortlade)
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Mango- och habanerosmör – recept 4-6 personer 250 g smör
  • 3/4 habanero (finhackad)
  • 1/2 lime (juicen)
  • 3 msk finhackad mogen mango
  • 1/2 kruka koriander (finhackad)
  • flingsalt
  • Tabboulesallad 4-6 personer 1,5 dl bulgur
  • 3 dl vatten
  • 3 msk tomatpuré
  • 8 körsbärstomater (hackade)
  • 1 rödlök (hackad)
  • 1/2 kruka koriander
  • 4 msk olivolja
  • 1/2 citron (juicen)
  • salt & peppar
  • sallad av valfri sort
  • (garnera med rostade pumpakärnor)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.