Louisiana gumbo med majskolv och sötpotatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g sötpotatis (gärna mer)
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 majskolvar (färska eller frysta)
  • 1 röd paprika
  • 3 stjälkar stjälkselleri
  • 200 g chorizo
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olja
  • 5 dl hönsbuljong (från tärning eller fond)
  • 2 tsk majsstärkelse (maizena)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 280 g laxtärningar
  • ½ kruka persilja
  •  
  • Örtdipp
  • 1 tsk timjan
  • 2 dl matyoghurt (10 %)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.