Såg när jag kom hem att våra rabarber hade vuxit upp rejält så jag blev sugen på rabarberpaj. Eftersom nästan hela familjen äter lite sundare så bakar jag mest lchf-bakverk numera
Sätt ugnen på 225grader. Rensa och skär rabarberna i 1-1½cm tjocka bitar. Lägg dem i en pajform, strö över socker och potatismjöl (rör runt lite i dem så det blandas)
3 dl mandelmjöl. 1,25 dl stevia strö eller annan sötning. 2 tsk bakpulver. 1 ägg. 0,5 dl kokoflingor. ev. lite kokosmjöl om bären/frukten du använder är väldigt blöt
Igår hämtade vi ju Smilla hos våra vänner Catrine, Staffan och Natalie och där blev vi bjudna på god lunch och jag hade med mig så att vi kunde göra Rabarberpaj
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.