Servera med crème fraiche och bär. Rör ner choklad och mynta i äggsmeten. Smörj och bröa en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. 200 g ljus choklad. 2 msk hackad färsk mynta
Kladdkaka är aldrig fel, men på sommaren tycker jag det passar bättre med en ljus variant och denna jordgubbskladdkaka är jätte god och underbart enkel att göra
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljuskladdkakamed smak av citron, kokos och blåbär
Servera gärna med vispgrädde och bär. LJUSKLADDKAKA. Låt kladdkakan kallna i formen. Smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med smör och bröa den med kokos eller ströbröd. Grädda kladdkakan mitt i ugnen i ca 20–24 min. Smaksätt kladdkakan (smeten) med rivet skal av 1 citron, 200 g vit, hackad choklad eller 200 g mörk, hackad choklad
När kakan svalnat vore det gott att äta den med vispad grädde och frysta hallon/blåbär/jordgubbar. Bröa formen med kokosflingor så får kakan en god smak
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt i ugnen på 175 grader. 1 dl ljus sirap
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.