Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Här ryms både erkända kockar, hobbykockaroch andra matglada, men gemensamt för maten är att den lagats av människor som inte ser tillagningen som ett tvång
Ibland blir längtan efter en riktigt värmande och mustig soppa väldigt påtaglig. Speciellt en frusen, regnig och blåsig dag efter jobbet, visst vill man egentligen sätta sig till bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinns verkligen inte med vissa dagar
På fredag natt åker jag och Culinary Team West till Luxemburg för att tävla i VM. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Mat har förstås lagats och bilder tagits som ligger och väntar i arkivet. Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Anna Pettersson kock Hammenhögs Gästgivaregård och Grand Öl & Mat. Se Annas tidigare Kockens tips. Skala vitlöksklyftorna och krossa dom lätt med den platta siden av kniven
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.