Blanda dijonsenap och vitlök i en bunke, tillsätt olja droppvis medans man vispar, var försiktig så att den inte skär sig och ha i så mycket olja så den blir fast, tillsätt balasmvinäger en lite skvätt även salt och peppar smaka av ev mera vitlök, vispa i vatten så att den blir lite mera lös i fall man vill ha det
Gör så här. I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Bred ev bröden med lite smör. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
tills bullarnaär gyllenbruna och smuldegen fått litefärg. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlekochbesvär på att odla själv
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
När jag kommit hem på kvällen har degen jäst till dubbel storlek på ett ungefär. När degen uppnått dubbel storlek vänder du upp den på ett ordentligt mjölat bakbord och strör på ordentligt med mjöl
Går snabbt som bara den att göra och det ärlite för goda. Så otroligt härligt upplagt och inte svårt. Låter som en mysko kombination men de är helt underbara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.