Skär av toppen på parikorna och gröp ur dem (eller vad du valt att fylla). 4 stora paprikor (eller 2 squash eller småfallor) 200-300 g kryddstark korv, i mindre bitar 1 gul lök, finhackad 1 dl hackad persilja 2 dl tomatsås 2 dl kokt matvete 2-3 dl riven ost Sätt ugnen på 200°. Tomatsås ca 4 dl 1 gul lök, finhackad 1 pkt krossade tomater 2 vitlöksklyftor, pressade 1 tsk torkad oregano 1 tsk torkad basilika ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk råsocker Fräs den gula löken i en kastrull i lite olja
Nils har skolavslutning imorgon och då hade det ju gärna fått vara sol och lite varmare igen. Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Ofta när man går på tävlingsdiet eller av någon anledning vill vara lite striktare med maten, blir det lätt ganska smaklöst och tråkigt och man tröttnar snabbt på kanel och kardemumma i gröten
Servera med råris och ringla lite olivolja över maten. Har ni några bra tipspå snabba luncher. Jag har "turen" att ha ett väldigt flexibelt jobb och jag har lagt mitt schema så att jag kan åka hem på mina luncher i och med att vi måste hem och gå ut med hundarna
Jag är övertygad om att så länge man planerar lite så finns de bästa förutsättningarna för att kunna laga riktigt god mat på kort tid, även i ett litet kök
Det kommer fler tipspå roligheter och godheter till Halloween. Tänkte att ni skulle få mina bästa Halloweentips nu så här när vi börjar närma oss Halloween
Ett tips är att låta basmatiriset kokas "halvfärdigt", hela rätten blir klar i ugnen sedan. Biryani är en risrätt full med härliga indiska smaker som kan göras på många olika sätt
i lite smör i en stekpanna. Ja det va några tips till julbordet i alla fall. Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Skinkstek - brukar då och då gå att hitta riktigt billigt på affären. Och som vanligt tummar vi inte på kraven att det ska vara lätt att tillaga och att det ska bli mycket mat
Här kommer tipspålite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag pålite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.