Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomater och strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Nu har jag gått och förälskat mig lite i paj. Hacka soltorkade tomater, och småtärna/smula fetaosten. Pajskalet går ju att använda med vilken fyllning som helst
Lite spiskummin. Häll alla ingredienser till pajskalet i en bunke och blanda med händerna. Men eftersom jag föredrar paj utan äggstanning framför pajmed äggstanning gjorde jag min egen tolkning
Servera medlite grönsaker tex en tomatsallad. Därför tänkte jag idag laga något liknande - men jag redigerade som vanligt lite i receptet och tog det som kyl och frys hade att erbjuda
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Strö över soltorkade tomater, fetaost och oliver. Fördela färsen i pajskalet. Lägg vetemjöl, havrekli och smör i bitar i matberedarens skål med kniven monterad
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomater, basilika och strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, salt och peppar och häll i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.