Har lite roliga saker på gång somkommer bli en väldigt rolig resa. NÄ nu ska jag sätta mig och få litemer huvudbry sitta och få ihop en rimlig budget så jag kan köra på
Det finns även naturliga proteinpulver (utan smak) för de som inte vill konsumera sötningsmedel. Ju mer muskler man har, desto högre förbränning vilket gör det lättare att hålla vikten/gå ner i vikt
och som vanligt tar jag bort champinjonerna. Jag gjorde en väldigt god lasagne igår, till ca 4 portioner gjorde jag som alltid denna. För att lasagnen skulle bli glutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
Kryssa tomaterna, salta och peppra och lägg en klick smör eller margarin i krysset. Halvera brödskivorna och bred dem med smör eller margarin och lite senap
Annars behövs litemer vätska. Mixa lite och häll sedan i havremjölken. Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem
Kostymerna och sceneriet var fantastiska och musiken är ju i en klass för sig. Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen somfantomen gjorde det lite bättre
Blanda miso och äggula och vispa i oljan lite i taget. Börja med misomajonnäsen. Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg
Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Idag vill jag också passa på att sprida litemer information om Kostfonden. Här kan du läsa merom min typ av mat inne hos Kostdoktorn, där han skriver om den senaste trenden i kostvärlden
Anders Öhman höll dessutom en superrolig och intressant workshop om smaker, aromer och konsistenser som alla bidrar till olika mat- och dryckupplevelser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.