Här är exempel på några olika glutenfria bröd där jag använt lite olika mjölsorter. Man klarar sig bra med några stycken, men ibland kan det vara roligt att variera för att få olika smak och konsistens på sitt bröd
Smörj en form med löstagbar kant och bröa den med mandelmjöl. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Vispa äggen och blanda sedan i mjölkoch den rivna osten. Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Tillsätt äggulan ochmjöletlite i taget. Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Vi firar med att spendera dagen inomhus där vi väntar på att vår soffa ska hitta hem till oss, tack och lov så fläktar det lite mer idag så vi förgås inte helt och hållet av värmeslag
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Orginalinlägget Färsk och nyttig juice – En lite sötare variant hittar du på Hälsa som livsstil. Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Smörj en form med löstagbar kant och bröa den med mandelmjöl. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Lägg sedan ner det brynta fläsket och låt puttra i såsen några minuter. Här ovan har ni en burgare och bilden är tagen från ett uttav våra Instagramkonton, klicka här för att kika på fler bilder ochfölj oss gärna på @jimpsmillislchf & @jimps_
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.