( jag tog i lite basilika i min och det blev super). hade ju kvar vitkålsgratäng från igår så det enda som jag behövde göra var att steka på en kotlett och göra en sås och den såsen kan jag verkligen rekommendera så himla god
Den är bara lite nyttigare. Hirs innehåller nämligen massor med mineraler, bl a järn. Jag har kommit på att om jag smörjer in botten med lite kokosolja innan jag kokar upp mjölken så släpper gröten lättare
Efter ett par veckors skitväder säger dem att det ska bli fint idag och det verkar faktiskt bli så. Vi ska hälsa på min brorsa en snabbis och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda men jag hoppas verkligen få lite solljus på mig iaf
Jag kämpar på med viktväktarna och ja det går väl lite upp och ner. Eftersom min kära man jobbar eftermiddag så blir det att jag lagar mat innan han åker iväg och så blev det ju idag med
Tillsätt grädde, buljong, teriyakisås, soja, peppar och vispa ner matyoghurt blandat med vetemjölet. Det blev jättebra, precis lagom styrka och man kunde känna teriyaki smaken perfekt, gillar verkligen teriyaki
Vanliga potatisbullar med några matskedar Kunglig Sallad i smeten blir plötsligt festmat. De har så otroligt många goda, lite annorlunda blandningar, som kan höja smaken på den enklaste anrättning
Gratängen kan jag verkligen rekommendera för den var supergod. Sådär då har man fixat litemat det blev en enkel gratäng med sötpotatis och en chorizokorv lagom precis för mig
Jag Älskar plock mat och röror och med ett bra baslager kommer man långt. TaboulehEn stor näve blad persilja1 tomat1/2 gurka1/3 rödlök2 vitlöks klyftorsaften av en halv citron2 msk olivolja1 msk coscos1/3 tsk mald spiskumminpeppar,saltFinhacka och ur kärna tomat och gurka. KlartMhamara (valnöt och paprika röra)1 dl hela valnötter4 msk paprika pure (finns i utländska butiker)1 vitlöks klyftasaften av en halv citron1/2 tsk vegata1/2 tsk chili 1 msk ströbröd2 msk olivoljaPulsera valnötterna i en mixer, men inte för fint, det ska vara lite bitigt. 1 tomat
Nej, huvvaligen, vi lovade att aldrig mer återvända till detta hotell. Det är lite svårt att veta i vilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- och vinresa i hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det bli lite som en följetong i några inlägg framöver
Blanda ihop Creme fraiche, grädde, krossade tomater, purjolök och kryddorna i en kastrull. Själv så håller jag på få en jädrans träningsvärk i mina armar och ben efter body pumpandet igår, tog lite mer vikter och det straffar sig
Rör ut mjölet i lite vatten. matlagningsgrädde. Skär små snitt, cirka 1 1/2-2 cm djupa lite här och var över karrén. 7 dl sky plus 0,5 dl vatten 1 köttbuljongtärning 3 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.