Sen blev det som vanligt en middag med ett recept på bloggen, det blev litejapanskt inspirerat. Men först så blev det lite bläckfisk till förrätt och M&M gillade detta
Är ni sådana som älskar att grilla och behöver lite hjälp med tillbehör. Mixa en stor skalad vitlöksklyfta med blad från 1 kruka basilika, färskpressad citronjuice och olivolja med stavmixer eller i en liten matberedare
Kanske för att man kopplar det till sommarlov, sommarstället, mys med familjen, allsång i vardagsrummet…ja, lite allt möjligt som hör sommaren och ledighet till
Jag kan inte säga att jag är där ofta för att titta till gravarna men lite då och då iallafall. Jag gillar kyrkogårdar, det är så himla fridfullt men kanske lite vemodigt att ströva omkring och minnas dem man saknar så förskräckligt
Vill man göra det till en lite "flottare" dessert, så kan man sedan lägga crêpesen i en ugnseldfast form, strö lite rostade hasselnötter och några stänk Frangelicolikör över och sedan värma vid servering
Personligen tycker jag att tortilla är mer smakrik med lite soja och ingefära. I Japan finns det många mexikanska restauranger (det finns svenska restauranger också
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.