Lite grövre surdegsfrallor
Korv & Bröd
Korv & Bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g vetesurdegsgrund
  • 50 g grahamssurdegsgrund
  • 200 g vatten
  • 150 g ekologiskt vetemjöl special
  • 50 g fint rågmjöl
  • 450 g vatten
  • 75 g kruskakli
  • 205 g grahamsmjöl
  • 488 g vetemjöl special
  • 23 g salt
  • 3 delar som jag rullade till avlånga rullar som jag sedan delade i 6 bitar vardera. Jag gräddade frallorna i två omgångar på 2 olika plåtar. Jag gräddade i 13 minuter på 275 grader med varmluft men tror att det hade räckt med lite kortare tid.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.