En liten tjej med smak för choklad och prinsessklänningar. Om du vill göra det är det bara att halvera receptet på chokladbotten men glasyren kan du göra som vanligt ändå
Blanda miso och äggula och vispa i oljan lite i taget. Kärna ur gurkan och strimla den fint. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
De intervjuade någon från 'kaffeeliten' om kaffe, på radion på jobbet i veckan. Smält mörk choklad, och fyll en kornett (har insett att det kanske bara heter "kornett" på danska och inte på svenska
Godsaker. Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Hamburgerbröd är överskattat, jag väljer att lägga min burgare i några romansalladsblad. Perfekt att ha fyllt frysen så att man inte behöver ställa sig vid spisen varje dag, speciellt inte när Peter har varit borta
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
men detstruntar jag i, jag äter inte ärtor särskillt ofta men till fisk måste jag ha det. ) Receptet är från Tina Nordström, jag tyckte att det blev så mycket godare att utesluta vinägern som annars ska vara i
Vet inte om det var för att jag la köttet i mindre bitar i marinad dagen före (bara olja, yttepytte lite soya och grillkrydda) sedan strimlade det och lät det koka länge
Nu kommer jag inte att servera den här gudagoda rulltårtan med chokladkräm och mandelkant (lchf) i kväll, men om du ska baka något till helgen tycker jag absolut du ska prova den här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.