Den ska vara litekladdig. Ta av kastrullen från värmen. Nåja kanske ingen kaka man ska äta för ofta med tanke på kaloriinnehållet, men vad gör väl det vidspeciellatillfällen
Dela blomkålen imindrebitar och stek i pannan på medelhögvärmetills den fått lite färg. Lingonen brukar jag använda litesötningi, men det är ju frivilligt
Tyvärr är Isole e Olena en liteförbisedd producent. Precis som iförslaget ovan alltså. Smaken är ganska fyllig med unga tanniner, tjock frukt och lång, balanserad eftersmak med inslag av mörka bär, mineral och kryddor
MinlillasysterMalin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte miglite med en del förberedande, och så bjöd vimin bror och hans familj och då hjälpte de tilllite också… det gäller att vara lite om sig och kringsig när man sitteriknipa
Smula ner jästen i degbunken och häll på lite av degspadet. Receptet jag använder mig av är ett gammalt klassiskt som jag antar hängt med för de flesta ialla år
Ur hälsosynpunkt är det därför absolut befogat att använda mjöl med högrefiberhalt, mer protein och mer näringiställetförvanligt vetemjöl som är ett otroligt processat mjöl
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles förlite pasta på senaste. Nu förtidenfinns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanligavitaspaghettin
(Samma dag)Fyll botten av en långpanna med klyftpotatis. Köttet blev så mört och gott och tillsammans med alla rotfrukter, giftesigalla smakerna, om man gillar massa vitlökförstås Har niidétorka och vill ha något snabbt, smidigt och enormt gott är denna rätten helt perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.