Vill du ge din smörsås en bearnaise-karaktär fräser du lite schalottenlök, tillsätter lite vinäger och hackad dragon och använder detta när du gör äggblandningen
Salta och peppra piggvar-filéerna och rulla sedan ihop till rullader. Placera den fina fisken på svampen, häll på såsen på fisken och gratinera hela härligheten tills den fått fin färg, ca 3-5 minuter, övre delen av ugnen
Stek på medelvärme i 2-3 minuter tills kolbullen börjar få fin färg under, vänd därefter på den och stek den färdig i ytterligare ca 2 minuter. 2-3 minuter till
Min systers mumsiga midsommartårta var mycket riktigt som många gissade från tidningen Buffé. . Den verkar vara 2012 års midsommarskapelse för jag vet inte på hur många bloggar jag såg den under midsommar
Stolt syster till min diabetesjuke lillebror. Sjukt stolt över oss båda och det var knappt vi trodde på de överraskande positiva resultaten som sjuksystern visade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.