Lisa Lemkes Risonipaella
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk(ar) konserverade körsbärstomater
  • 33 cl Öl
  • 1.5 msk paprikapulver
  • 400 gram risoni
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 färskpressad citronsaft
  • 5 dl hönsbuljong
  • 1 förpackning stora vita bönor , ca 400 gram
  • 1 st röd chilipeppar
  • 2 st paprikor
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.75 dl olivolja
  • 1 paket saffran
  • 4 st kycklingben
  • 1 paket chorizo , ca 240 gram
  • 0.5 kruka(or) persilja , grovhackad
  • 150 gram kalamataoliver , urkärnade och hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.