4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Smaka upp med salt och peppar. Lo äter den gärna med god aptit medans Sixten är mer svårflörtad. Det här är en väldigt god soppa som vi tycker om att göra under höst- och vintermånaderna
Strö sedan ut ett till tunt lager medfetaostblandningenoch lägg den sista smördegsplattan överst. Peter stod för detta och jag var bara medoch kollade läget lite
Ibland när jag lagar mat eller fixar en smoothie och det ska gå snabbt, bara gör jag och smakar av med kryddor och så vidare, utan att tänka på HUR jag gör
Fördela spenat, feta och soltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.