Jag är ju med i en tävling ”MAX Blog award” där vi tävlar genom att laga mat eller bakverk imicron om att vinna hem Fredagskocken Mattias Larsson som ska styra upp en middag för vinnaren och dess vänner, vi är nu inne på sistatävlingsveckan och jag känner pressen öka från mina vänner att kamma hem detta
Så - sistablogginläggeti MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middagi form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad imikron) och en pepparsås
Och så vill jag också passa på att tacka för ännu en award. e nästan varje dag med två små vildingar. Det finns så många fina bloggar som är värda en award
Smakrikt långkok. Så var det dags för mitt tredje försök i den långsamlagande grytan Crock-Pot. Enkelt kött som skulle vara för segt av kort tillagning, passar riktigt bra till en sån här gryta, som får puttra i många timmar
Har ändå min vana trogen gått en långpromenad på några timmar. Först från Kungsholmen viaRiddarholmen och tillIvar Los Park för att äta en god kycklingsalladslunch från Paradisettillsammans med Lennart
Vill också passa på att tacka för ännu en award. Igår när minlilla tjej sprang omkringi baddräkt (har kommitini prova-kläder-hur-många-gånger-som-helst-åldern
Så är det dags för årets nobelmiddagi kväll, men eftersom vår inbjudantillStadshuset verkar ha kommit bort i postgången så får vi festa till det med en kycklinggryta här hemma istället
Vill även passa på att tacka fina Amy och Emma som varit så snälla och gett mig en award. Varför starta veckan med småtrist vardagsmat, när jag kan bjussa på musselsoppa
World Class är världens största bartendertävling och efter förra veckans avgörande i den nordiskafinalen var jag grymt nyfiken på vad bartendrarna övertygade juryn med
Det är ju Blog awards på torsdag och vi ska på gala. Efter en intensiv jobbhelg börjar jag måndagen och den nya veckan med ett personalmöte här i Torsby innan jag åker hem till Karlstad igen
Rödvin och glögg liggeri skåpet och igår svängde jag förbi Bolaget och snodde med mig (ja, ja, jag betalade) en flaska Lysholm LinieAkuavit, jäkligt gott norsk brännvin
Med den kokboken, som jag skrev tillsammans med Lars-ErikLitsfeldt och Patrik Olsson på Bladh by Bladh Förlag, tävlar vii den internationellakokbokstävlingen Gourmand Awardstill sommaren
Den aller mest kendte snapsevise er nok ”Helan går” Og det vigtigste når man synger den, er at man tager en pause på det helt rigtige sted i sangen for at sluge sin snaps i andagt – og derefter synger den sidstelinie
Håll i hatten. Ro hit en styrketår – Rydberg är på besök. Biff Rydberg är likt jambalaya en rätt som jag ofta drar till med när jag interiktigt vet vad jag ska laga
Menyn var interiktigt densamma som jag länkade till, med undantag för varmrätterna, och det kan man ju förstå eftersom de vann en award från tidningen The Observer, som just bästa söndagslunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.