Koka upp saltat vatten, och häll ned linguine. Ett nät medblåmusslor är oftast prisvärtochi det här fallet resulterade detta inköpi upptäckten ochomarbetningen av ett trevligt recept från Bon Appetit, ochiförlängningen en väldigt god måltid
Smält rikligtmed matfett i kastrullen och fräs löken på medelvärme ett par minuter. BlåmusslorivittvinBorsta musslorna noga så att de blir rena och ta bort "skägget"
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlökoch räkor. Rätten har en tydlig smak av grädde ochvitlökoch laxens goda smak kommer verkligen fram
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.