Smula ner jästen i en bunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig. Mosa potatisarna och rör ner dem tillsammans med vatten, salt och det mesta av mjölet
Den här supermjuka härliga limpan blev en riktig hit för den var verkligen jättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
10-12 dl vetemjöl. Låt jäsa 1-1½h. Om du har jäsformar förser du ut limpan på bakplåtspapper och gräddar i 200 grader i 30-35 minuter. 10-12 dl vetemjöl. 1-1½h. 30-35 minuter Om du har brödformar gräddar du bröden i dem,
Här kommer ett bra tips på ett lättgjort och supergott matbröd. Det är ett klassiskt filmjölksbröd, men detta gräddas i långpanna och delas till limpor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.