Lingongryta med fläskkött
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 500 g fläskkött, jag tog fläskfilé
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk kalvfond
  • 2½ dl grädde
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 dl lingonsylt
  • maizena el. 1 msk vatten + 1 msk vetemjöl
  • 500 g fläskkött, jag tog fläskfilé (8 SP)
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk kalvfond
  • 1½ dl vatten
  • 1 dl matlagningsgrädde 15% (8 SP)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 dl lingonsylt, lättsockrad (9 SP)
  • maizena el. 1 msk vatten + 1 msk vetemjöl (1 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.