I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Jag blandade Schärs mix C och Sempers Fin mix. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Lingonoch lax lät ju hur galet som helst. Men jag hittade det jag hoppats på och lite till. Vispa ihop grädden med timjan, fond samt lingonsyltoch slå det runt om laxen
Kolapaj med vispad grädde, daim och hallon. Kom på att jag glömt bort att lägga upp receptet på den här supergoda kola och daimpajen jag bakade till midsommarafton
Görs enklast med hammare och spik. Placera grytan på spisen och sätt vredet på drygt medeltemperatur. Lyft upp burken med en tång eller en grytvante, placera på spisen och låt den svalna lite
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.