I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsylt med massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Kan verkligen rekommendera denna glutenfria diam- & kolapajen. Daim- & kolapaj. Daim- & kolapaj. Augusti är här och det betyder att det är dags att frossa i kräftor
Ställ crème fraichen i kylen tillsammans med kolapajen minst 2-3 timmar. Sätt ugnen på 250°. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
Det blev en kolapaj som vi smaskade på när vi hälsade på Disa endast 4 veckor gammal i eftermiddag. Kolapaj ca 16 bitar 125 gr smör 1 dl havregryn 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Kola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.