Då börjar även denna helg ta slut fast den redan börjat. Idag har jag varit effektiv och hunnit med 2 promenader, födelsedagskalas och frukost/brunch med en vän
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Solros och linfröbröd. Enkelt bröd som dessutom är mjölkfritt. Bröd. 1 pkt jäst 5 dl vatten 2 msk olja 2 msk honung ½ dl solroskärnor 3 msk krossat linfrö ca 1,4 liter vetemjöl eller siktat dinkelmjöl 2 tsk salt
Nu är mitt sockersug värre än vanligt, för det blev ju inte mindre under påsken. Så nu ska jag dra ner på kolhydraterna igen och på så sätt bli av med detta jobbiga sug efter sött
4 skivor osötat rågbröd (jag använde Kung Markattas linfröbröd). Jag hade tänkt lägga ut detta inlägg i helgen, men fredagens otäcka händelser fick mig ur balans och jag var tvungen att lägga sociala media åt sidan lite för att försöka "hitta tillbaka"
Idag har jag ätit två mycket goda måltider (även frukosten naturligtvis, mitt linfröbröd). Våren är på snabb framfart här och man ser hur det ändras från dag till dag
Sesam- och linfröbröd. Här kommer bröd två från brödbaket. Kommer från samma bok som havrebrödet. Beskrivningen av brödet i boken " Ett nötigt brd helt utan nötter
linfröbröd med leverpate, gurka, ost och sallad, till det en mugg starkt kaffe. Så har ytterligare några dagar gått och jag dagarna börjar få lite rutin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.