Smula fetaosten och hacka oliverna grovt. Blanda med övriga ingredienser till såsen och ställ in i kylen.
Rör ihop ingredienserna till biffarna, forma och stek dom klara.
Servera med färskpotatis, såsen och grönsallad. Garnera med rödbetor och kapris.
Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Som ni vet inledde jag och barnen denna veckan med en sjukdag i hemmets lugna vrå. Dottern är fortfarande febrig och snorig till tusen, men humöret är på topp vilket innebär att det bör gå på rätt håll för henne med nu
Mosa osten tillsammans med lite av den avrunna filen eller yoghurten. Jag brukar göra detta i en liten matberedare men det går att göra med hjälp av en gaffel i en skål
Biffarna blir så saftiga och är packade med smak. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
Allt firande i samband med skolavslutningarna verkar ta på våra krafter. Jag, Olivia och Isak har alla tagit en eftermiddagslur medan Ida har varit hos en kompis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.