Skär upp kycklingfiléerna i småa bitar. Stek dem och krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan matlagningsgrädden, chilisåsen och den krossadeananasen
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Kyckling. Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar
Servera med Ris Och en Sallad. 2 krydda filéerna med paprikapulver. 3 Linda in filéerna med Bacon Lägg dom i formen. 4 Krydda med Paprikapulver Lägg över skivad. 5 Blanda Champinjonsoppan med CremeFresh. 500 gram Kycklingfile
400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
KycklingmedAnanas och Mangosås, med lite hetta, kryddris och sallad. Egentligen var det kycklingmed sweet and sour sås mannen hade önskat, men när jag såg Kung Markattas inte längre så nya tillskott i hyllan kom jag på att jag ännu inte haft möjlighet att prova den
Idag åt vi ris, sås och kycklingfileérlindade i lufttorkad skinka. Du behöver (till 2 pers). * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skiva lufttorkad skinka till varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och
Gnid in kycklingfiléernamed olja och krydda med salt och peppar. Ett lite roligare alternativ till tacos och som även kan tillagas på grillen är den här kycklingen som serveras i tortillabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.