) En krämig kantarellpasta med knaperstekt bacon. Kantarellpasta med knaperstekt bacon2-3 port1 liter kantareller2 msk smör1/2 rödlök2 msk mjöl3 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde1-2 msk kantarellfond (Touch of taste)1 pkt bacon1 pkt färsk fettuciniStek kantarellerna tills all vätska kokat bort och det börjar knäppa i svampen
Då har halva veckan avverkats och det känns verkligen att det är sportlov för det är dööölugnt och tyst på jobbet vilket är lite trist men det är ju tur att det bara handlar om en vecka
Receptet kommer från "Linas matkasse" 4 pers. eller hur man får en vardag att smaka som en lördag. Taglinen på Lotta Lundgrens bok "Om jag var din hemmafru" passar riktigt bra här
Vi hoppar istället över till receptet som alltså kommer från Linas matkasse. I torsdags kväll lagade jag mexikansk torskrygg till middag och nej – proteinbrödet var inte en del av matkassen utan mitt substitut till tortillasbrödet som skulle serveras till fisken enligt receptet
I söndags kom veckans leverans av Linas matkasse som vi får varannan vecka. I vanliga fall tycker jag middagsrecepten i Linas Matkasse är väldigt genomtänkta portionsstorleksmässigt, även för en hungrig tjej som mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.