se, en tjej som gör otroligt inspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och dit i ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Vispgrädde och grovhackade jordnötter till att dekorera med. Jag använder ett crunchigt jordnötssmör eftersom jag tycker om när det är lite jordnötsbitar i, men vill man så går det såklart lika bra med ett "vanligt"
Blanda grädde, råsocker och en urskrapad vaniljstång tillsammans med bönskidan i en kastrull, återanvänd gärna kastrullen som du kokte jordgubbarna i så sparar du lite disk
I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
Både browniebottenoch kolasåsen kan med fördel förberedas dan innan. Lägg smör och mörk choklad i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills det smält
Tänk att choklad kan vara så gott och vad mycket man kan göra med det. Dels blir den himla himla god men också så vacker att titta på med de olika lagren
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.