Limemoussetårta med browniebotten och jordgubbspannacotta
Happily munching
Happily munching
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Limemoussetårta med browniebotten och jordgubbspannacotta 12-16 bitar
  • Browniebotten
  •  
  • Du behöver
  • 120 gram osaltat smör
  • 115 gram 56%- ig choklad
  • 100 gram ekologiskt strösocker
  • 100 gram farinsocker eller råsocker
  • 100 gram hela ekologiska ägg
  • 150 gram vetemjöl, tillsatsfritt och ekologiskt
  • 150 gram hackade valnötter, ekologiska om du hittar
  • Jordgubbspannacotta
  •  
  • Du behöver
  • 2,5 dl vispgrädde, ekologisk 40%
  • 225 gram ekologiska frysta jordgubbar, tinade
  • 100 gram ekologiskt strösocker
  • 25 gram honung, svensk och ekologisk
  • 4 gelatinblad
  • Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten (följ instruktionerna på paketet)
  • Limemousse
  • 2,5 dl ekologisk vispgrädde
  • 2 gelatinblad Juice från två lime
  • Lite vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.