Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Rör samman kvarg, florsocker och grädde. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av gräddkrämen
LIMEMOUSSE. bakblogg, dessert, efterrätt, efterrätt som man kan förbereda, fyllning till bröllopstårta, inredningsblogg, lätt dessert att förbereda, limemousse, matblogg, otroligt fräsch limemousse, perfekt tårtfyllning, systrarna m, systrarnam, tårtfyllning
Kokos & limemousse (ca 4 port). Recipe in ENG…. En underbar, enkel och somrig dessert. Sommardesserter kan det gott vara säsong för året runt, för även när det inte är sommar är det hälsosamt att påminna sig med de intryck man har att ta till
En riktigt god och fräsch citron och limemousse som passar fint att ha som fyllning i tårta. Den här satsen är lagom till ett lager i en tårta på 25 cm i diameter
Menyn de valt var min Hummersoppa (som tog mig till Sveriges Mästerkock 2012) följt av Cognacsflamerad Oxfilé med grönpepparsås och en chokladkaka med limemousse och bär till dessert
Limemousse. Jag är med i flera Facebook-grupper som handlar om matlagning och bakning. Och det är mååååånga som lovordar "3 lika"-konceptet för tårtbotten (anslag) - och nu förstår jag varför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.