Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Kokos ochLime-Pannacotta. En riktigt enkel dessert, som dessutom är både nyttig och god. Ta då bara dubbel mängd istället och uteslut den vanliga grädden
Tvådagars kanel- och kardemummabullar. Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde. Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad
Ute i vildmarken tar man vad man har och denna gång blev Öringen en aning asiatisk. Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt
Key Lime Pie är en storfavorit som både är söt och syrlig på samma gång. När jag var och kikade i vår lokala butik hade de så otroligt billig lime billig att jag inte kunde motstå att shoppa med mig en stor påse
Häll kokosmjölk, grädde och gelésocker i kastrull. Skär bort rotstock och skal på ananasen. Blanda med rom, urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta
Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Tvätta och finriv skalet på limefrukten. Pressa saften ur limen och citronen och häll skal och saft på torsken
Tina och skala räkorna. Blanda dessa med rivet skal och juice av 1/2-1 lime, riven ingefära och flingsalt. Skär eventuellt bort kanterna på 4 toast och rosta eller stek. Rivet skal och juice av 1/2-1 lime
Vi är i Valliden just nu och bor i husvagn hos svärmor och svärfar. Skala och skär rabarbern i bitar. Koka upp rabarber, jordgubbar, delad och urskrapad vaniljstång med syltsocker
Idag får ni recept på en krämig, vegansk, naturligt sötad, glutenfri och fantastiskt god efterrätt. Jag har alltid tyckt om de sura godisarna, saker med citrussmak och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.