Lilla fotoskolan - gnistrande vinter
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 mindre bröd
  • 8 småbröd eller
  • 2 större bröd
  • Dag 1 kväll(fördeg)
  • 100 g rågsurdegsgrund
  • 3 dl vatten
  • 180 g grovt rågmjöl
  • Blanda samman i en skål, täck med plast och ställ på varm plats
  • Dag 2 morgon
  • Surdegsgrunden från gårdagen
  • 5½ dl vatten
  • 15 g jäst
  • 300 g vetemjöl special (Manitoba Cream)
  • 300 g fullkornsdinkel (eller rågsikt)
  • 300 g rågflingor
  • 75 g hela linfrö
  • 2 msk honung
  • 20 g salt
  • 2 tsk anis
  • 2 tsk fänkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.