Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Vad vill man egentligen berätta när man gästbloggar hos någon annan. Jag driver alltså matbloggen Min Lilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat
ca 100 gram Philadelphiaostca 100 gram romtemperert smørca 300 gram melissaft av en halv sitron eller limeFarge, jeg brukte Wilton Violet - geléaktige i konsistensenPynt - perlemorkuler fra WiltonMuffinsformene i lilla med liljetrykk er også fra WiltonSlik gjør du
Bakade Brunkans långa till kalast idag, skall erkänna att brödet inte alls blev vad jag förväntade mig, ingen hård skorpa, inget syrligt bröd utan det var mjuk och söt och påminner starkt om sötlimpa, ja skogaholmslimpan ni vet, som man alltid fick som barn, är uppvuxen på sötlimpa, gott var det, vilket mina gäster också tyckte, men jag föredrar syrliga bröd med hård skorpa
Brödet Brunkans långa från boken Bröd från Brunkebergs bageri är väldigt omtyckt i min familj. Tyvärr innehåller den en hel del socker och den här gången testade jag att halvera mängden muscovadosocker
Rosta pinjenötter i torr stekpanna (passa noga. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Till dessert hade jag gjort pannacotta (med mortlad kardemumma ist för vanilj och lite mer grädde i förhållande till gelatinblad enligt receptet) som jag sen toppade med rabarber som jag kokat med smör, socker, vanilj och krossad kardemumma
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.