Denna ljuvliga kaka avnjöts av oss alla ifamiljen, + besök igår. Både jag och Simongillar att experimentera och slänga ihop det vi har hemma och denna variant var en sådan
Jag fick ett mail, från en rar läsare, Petra. Hon undrade om jag kunde hjälpa henne med att förvandla den HÄR tårtan till något som passar mer till den kosten hon äter idag
Idag var en sämre dag på gymmet, alla dagar kan inte vara bra och det är dagar som dessa man uppskattar när det går så där förbannat bra som man hoppas på
Just nu dignar det verkligeni vår trädgård. Både i form av sena blommor, örter och bär. Jag vet verkligeninte vart eller vad jag ska göra av alla vinbär som trängs på buskarna
Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för iblandbli frestelserna för stora. När jag var ute i helgen slank det te x ner en alkoholfri öl som det var socker i, för jag hade fått för mig att intedricka alkohol heller och det blir så himlatrist att bara dricka vatten på lokal
Vilka varor ska man ha hemma när man bakar enligt lchf. I dag får ni som är intresserade och nyfikna reda på vad jag använder för produkter när jag försöker få tilldiverse godsaker i köket
Industriproduceradepotatisplättar är ofta poppis att servera i skolor och förskolor. Det går visserligen knappt att hitta något färdiglagad som inteinnehållertillsattsötningnuförtiden
Ingredienser. Skär päronen i två bitar en toppdel och en bottendel. liten del av sockret och kanel. låt päronen koka iciderblandnigentills de är genomkokta och nästan genomskinliga, lyft dem upp och låt svalna på ett fat
Socker, det är en kolhydrat, det vet vi redan. Men vad betyder det egentligen. I denna del av sockerskolan fokuserar vilite mer på kemidelen och ska se närmare på hur man kan dela upp kolhydrater och sötningsmedeliolika grupper, beroende på hur de används i och bryts ner av kroppen
I denna del går vi mera praktisktin på olika typer av socker och sötningsmedel som vihittaributikshyllan och kollar på vilka man bör undvika och vilka som är bättre
Vem gillarinte socker. Själv har jag också vandrat till och från sockerträsket många gånger. Det är så lätt att hamna i beroendet, men det är ingenomöjlighet att ta sigdärifrån, även om det kan kännas så ibland
Börjar med att hälla upp socker i en skål. Stoppa ned samtligaingredienseri skålen och blanda runt. Låt stå iminst 24 timmar så smakerna hunnit ge av sig. 3 st stjärnanis. 1 st apelsin (zest). 2 krm riveningefära
Nu har jag gjort det jag har tänkt på ca ett halvt år att färga mitt socker så jag kan ha litefint "strössel" att strö över cupcakesen eller på och över kakor varför inte när jag ska göra brysselkexen till jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.