Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera denena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Och så till ämnet till överskriftendenna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Hacka dubbeldajmen smått. Lyft av från plattan. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
)För ett tjugotal köttbullar behöver du. Jag hackade potatisen istället för att riva denför jag tycker om när man får enliten bit potatis i sin köttbulle
) Eller kanske koka en chutney på päron. Även till söndagssteken kan den passa, istället för äppelmoset, eller till pannbiffarna, eller varför inte till ostbrickan
Du äter mycket grönt, dricker mycket vatten, juicer (gärna gröna) och som komplement kan man köpa ett detoxpaket som tillför massor av näring till kroppen
Och kanske lite knäckebröd med Bregott. Jag bestämde mig för att kolla butikenssortimentav burkar med färdiga röror, det finns ju hur mycket som helst att välja på
Vill du ha räkor i tillsätt dem alldeles före servering och låt dem bara bli varma. Så efter att vi hade ätit denna bestämde jag mig för att ha karibiskt tema på middagen på fredag när Lowe fyller år
Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. När jag stod framför spegeln tidigare i dag så kunde jag själv se att det försvunniten del under bysten och kring midjan/magen
Sist men inte minst hade Cecilia Duberg (Coach inom hälsa och prestation, har en spalt om mental hälsa i fitness magazine som jag gillar starkt) enföreläsning om att nå mål, drivkrafter, hinder, vilja och hur man ska göra för att klara av det man vill (dvs mål), verkligen superbra, fick med mig en massa smarta tankar som jag kommer ha användning för i framtiden
Självklart kan du välja att göra i en stor form om du vill. Vill du ha det riktigt festligt så kan du givetvis sätta i ett tomtebloss och tända, riktigt effektfullt vill jag lova
När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Rör ner en burk krossade tomater eller om du har någon färdig tomatsås. Smaka av med salt och peppar och häll upp i skålar och servera med ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.