Idag blev det varmrökt lax med färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Rör ut senapen med vinägern och blanda ner dill, majonnäs och grädde. Servera såsen till varmrökt fisk, kokta ägg, sallad, tomater, gurka, ost och dill
Sen så är det himla kul när dom som är lite sådär fina av sig sitter där och pillar med kräftskalen och försöker se snygga ut när dom äter fastän det är apselut totalt omöjligt att käka kräftor snyggt så det ser egentligen bara ännu knäppare ut när man försöker
I dag fixade jag till en snabb middag till mig och maken med det jag hade hemma. Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli och en krämig avokadosallad
R och jag har tok jobbat med att renovera ett litet hus i Sverige så vi kan fira lite semestrar där. Perfekt då man vill hänga vid grillen med ett glas rosé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.