Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk och havregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. 3 dl havregryn
blanda sedan äggsmeten med fröblandningen. häll i en brödform som klätts med bakplåtspapper. Bakade ett nytt sorts bröd häromkvällen, som är helt utan mjöl
Om du vil ha en mer mettende smoothie, så ha i en ss kokos- eller linfrøolje, og kanskje noen ts hampprotein, hampfrø, chiafrø eller lecithin om du har
Supergoda, lite Ciabattastuk över dom med sina stora luftbubblor inuti. Strö ut ett ganska rejält lager med mjöl på på bakbordet och tippa försiktigt ut degen
Og grunnen til det, er at den både er lettvintog god. Denne suppen er også god som forrett, og kan dessuten varieres med stekt bacon eller spekeskinke på toppen
Lös jästen med vattnet tillsätt sedan övriga ingredienser och lite mjöl i taget. Forma bullarna, väg dem helst så att varje bulle blir ca 80-82g Jäs ytligare i 45 min, pensla sedan med ett lätt uppvispat ägg och strö på valfri frö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.