Vissa saker kan man bara inte tro på. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Rör samman ansjovis, ägg, lök och crème fraiche. Peppra och salta, men var försiktig med saltet. Klicka röran på kavringen och servera på en bädd av rucolasallad
Syrran med familj var här innan på en förmiddagsfika och jag slängde ihop några snittar. Hej på er. Jag smaksatte mina med sega Kickbitar medhallon/lakrits smak, sååå gott
Servera med färska bär och hallonsorbet. hallonsorbet. Fyll önskade formar, täck dem med plast. Strö över ett tunt lager råsocker och bränn av med brännare eller under grillelementet i ugnen (full effekt) tills sockret är karamelliserat
Vet inte riktigt vad man skall jämföra det med men blir lite sega och söt syrliga med mycket smak av hallon och så lakritspå det, mycket lakrits skall det vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.