Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av
Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
Servera med massor av is, lime eller citron. Vet att det ännu är många vintermånader kvar innan våren och sommaren är här men idag har jag faktiskt längtat efter att sitta ute i vårvärme och dricka iskall citronlemonad
Slå sockret över citronerna och rör runt med hjälp av en slev så sockret löser upp sig. Rör om och fyll kannan med krossad is och häll på vatten tills det täcker
Erica skickade även med mig den här fräscha lemonaden. Torka av o lägg dom torra Hela med skal i frysen i Minst 12 timmar. Skär i mindre bitar och lägg i matberedaren med sockret ( jag tog 3 dl)
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta medmynta och citron samt fetaost
Börja med att dela melonen och gröpa ur kärnorna med en sked. Brukar ni göra egen lemonad hemma. Sen är det bara att skära varje skiva längs med skalet så får du en lång bit med melon
Därefter rör du ihop allting tillsammans med vattnet och skär i lite lime bitar. Min lemonad blev riktigt lyckad och jag kan verkligen rekommendera er till att göra era egna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.