Här kommer receptet på en supergod kolapaj med pekannötter. Vår husgud är såklart Leila. Hennes böcker och program är stora favoriter och hennes kakor är helt fantastiska
Leilas brownies. Leilas brownies. De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Idag är det 1 maj och det är dags att fira in våren (bland annat…). Leila Lindholms sega kladdkaka från ”a piece of cake” är en av alla fantastiska kladdkakor och passar väl utmärkt en dag som denna
Efter gårdagens chokladfest lämnade massa smält choklad som blev perfekt att göra Rocky Road på. Tog vad som fanns hemma och fick tipset om att använda skumtomtar istället för marshmallows av Mumsfillibaba
Kan verkligen rekommendera denna glutenfria diam- & kolapajen. Daim- & kolapaj. Daim- & kolapaj. Augusti är här och det betyder att det är dags att frossa i kräftor
Ställ crème fraichen i kylen tillsammans med kolapajen minst 2-3 timmar. Sätt ugnen på 250°. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
Har börjat baka lite inför fjällresan på påsk. Det brukar blir många fikapauser i stugan mellan slalomåken och då är det bra med något nyttigt alternativ till kaffet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.