Salta alla grönsaker lite lätt, krydda försiktigt med peppar, smula över lite timjan och rosmarin. Då allt är ugnsbakat är det dessutom extra snällt för magsäcken
Bättre att du får recepten nu så hinner du shoppa vad som behövs. Förrätt har jag inte planerat än, men kan återanvända någon idé, ex den HÄR med brie och lingonpulver
Kärna ur och strimla paprikorna. Salt och peppar. Kärna ur och tärna en röd paprika och en gul paprika och lägg dem i en mixer tillsammans med tomater, lökskivor och vitlöksklyftor
Här får du några goda receptoch bra tips för användningen. HÄR har du det receptet. För att använda i soppor, köttfärssås mm liksom krossade tomater går det bra att bara skära i bitar och frysa in
Råd ochrecept är till för att delas, men på vägen sker ofta lite förändringar. Nå väl, åter till receptet på rabarberbullarna som jag bakade i helgen och som jag fick tips om hos Milla, som länkade till Leila och som jag nu gjort några små justeringar i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.