Lchfgnocchi med tomatsås och aubergine
Najnis kök
Najnis kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  • Gnocchi
  • 1 påse färdigriven mozzarella
  • 3 äggulor
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 0,5 tsk lökpulver
  • salt
  • peppar
  • 1 burk krossade tomater av god kvalitet
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 stor lök
  • 1 msk tomatpuré
  • oregano
  • 1 lagerblad
  • salt
  • peppar
  • chiliflakes
  • 2 tsk balsamvinäger
  • eller äppelcidervinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 stor aubergine
  • 20-30 minuter
  • olivolja (häll över auberginetärningarna innan de åker in i ugnen och rör runt)
  • havssalt (strössla över auberginetärningarna innan de ugnsbakas)
  • färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.