Ta sedan bort bakplåtspapperet och skär i lagom tjocka strimlor som du vill ha din pasta. Recept 4 portioner pastadeg. (receptet från halvalindha) Recept 4 portioner pastadeg
Pastan är sedan klar att användas. Servera pastan med såsen, kycklingen och champinjonerna/baconet. Sätt ugnen på 150 grader, vispa äggen poröst, tillsätt färskost, fiberhusk och italiensk salladskrydda och vispa ihop
I en liten kastrull, smält smöret, precis när det slutar att låta om smöret tillsätt då salvia bladen och låt de friteras i några sekunder, ta sedan bort från värmen och häll över pastan
Jag fick hem provsmakningsprodukter från LCHFklubben Katrin Zytomierska, och jag som aldrig provat deras Ekologiska Fettuccine blev nyfiken på hur den smakade
Jag har ju letat mig galen efter substitut för pasta men inte hittat något bra, men igår satt jag och läste bloggar och fick tipset på pasta som ser ut och har ungefär samma konsistens som vanlig pasta
Jag har funderat otroligt länge på att testa göra LCHFpasta, i princip sen jag började. Är det någonting som jag inte kan klara mig utan så är det min pasta
Har nu provat Ryska Dockors recept på Recept på mejeri och glutenfria lasagneplattor (eller pasta). Jag tycker denna variant är riktigt bra och då speciellt för att göra Lasagne på
Vet du inte riktigt vad du ska ersätta din pasta, potatis och ris med sedan du gick över till LCHF. Det som jag kände var det svåraste med LCHF som nybörjare var att någonting saknades på min tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.