Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Ställ dem i en ugnssäker form (tillsammans med bönorna och fisken, se ovan) och, gratinera dem i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, eller tills de fått fin färg
KolafyllningGörs medan bottnen gräddas. ChokladöverdragSmält choklad försiktigt (gärna i vattenbad och eventuellt med en klick kokosolja) och fördela ovanpå kolafyllningen
Idag gjorde jag en supergod majonäs som, jag smaksatte med dragon. Idag använde jag dragon, men man kan smaksätta med det man gillar, tex vitlök så får man aioli, chili så får man chilimajon, citron då blir det citronmajo, osv
Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens. Det var ungsstekta kycklingben och en kräm gjord på ädelost, som fick ta största platsen idag
Idag blev det stor form med Lasagne till middag. Kicki - LCHF mot UC. Det tar lite tid, men det är det som är skönt med att laga middag på helgen tycker jag
Till det gjorde en ny rätt, rotfruktsmos med nyriven parmesanost, och gratinerade gyllene. Vispa sönder allt med en elvisp, det kan vara kvar lite bitar, det gör ingenting, det ger lite "textur" till gratängen
Medelhavsbiffar. Dela brysselkålen i skivor, bryn den tillsammans med lök och bacon, tillsammans. UNder tiden biffarna blir stekta så blir resten klart också, så max 45 minuter för att göra middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.