I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Blanda alla ingredienser samman och låt stå i kylskåpet medan du gör de andra förberedelserna. )Blanda samman allting med citron-oljann just före servering
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Finhacka chili rödlökoch persilja och blanda med laxen. Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.