Tärna den färska laxen ochavokadon. Blanda försiktigt så avokadon inte blir mos. Salt och peppar. Dela passionsfrukten på hälften och skrapa ut fröna i skålen
Blanda medavokadooch pressad citron. Smaka av med salt och svartpeppar. Krämig, lite syrlig med en frisk grön löksmak - den här snabba förrätten är som gjord som start på en trevlig kväll i goda vänners lag
Portioner. Vispa upp äggvitorna med en gaffel. Dela avokadonoch ta ur kärnorna. Gröp ur lite av avokadoköttet där kärnan har suttit (för att få lite mer plats för ägget)
Jag brukar be fiskhandlaren att skära bort skinnet åt mig och gärna skiva i skivor på en knapp cm för att underlätta för mig när jag ska sedan ska göra laxtartaren
Ingredienserna nedan räcker till fyra rejäla portioner. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev. Tomater passar visst fint ihop med alla sorters lök, även gräslök
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.