RECEPT – HEL LAX medDILL, CITRON & SMÖR. Jag tycker laxen är absolut godast när man ugnsbakar den i foliepaket med e n o r m t mycket dill, lite citron, salt och smör
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Blanda brysselkålenmed olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Skär brysselkålen i halvor. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
I mitt recept på rostad brysselkålmed vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Laxsalladmed pepparrotssås. Jag hittade detta trevliga recept hos pickipicki och tänkte att det där skulle mina barn aldrig äta, alltså blev det detta till middag tillsammans med ett gott rosé
Jag älskar det mesta medbrysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Smaka av med salt & peppar. Toppa med brödkrutongerna och ringla över dressingen. Gör under tiden dressingen genom att blanda yoghurt och kesella, klipp i dill och press i citronsaft
Mycket gott, bankad brysselkålmed ost som gratineras i ugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inte ihåg vart (för att länka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.