Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Perfekt med mat som är gott även som rester. Jag brukar oftast använda Västerbottensost men den här gången använde jag chiliost som blev gott, men även riktigt vackert med de röda prickarna
Krydda dem med five peppers kryddan. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite
Den här veckan blev det dock en fiskgratäng med lax och räkor och det blev himla gott. Blanda maizena (eller vanligt vetemjöl) med lite av grädden så den löser sig och häll sedan på resten av grädden
Micke är mer svårflirtad med fisk och väldigt känslig kring fisksmak, torrhet osv osv. men där är något med vanlig vardagsfisk som han inte är så förtjust i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.